| Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Admin Admin
Število prispevkov : 276 Join date : 15/02/2009 Kraj : Ljubljana-Bežigrad
| Naslov sporočila: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Sre 11 Mar 2009 - 22:39 | |
| | |
|
| |
Mikki Član AK-kanja
Število prispevkov : 230 Join date : 21/02/2009 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Sre 18 Mar 2009 - 0:32 | |
| jou!
mal maram pokritizirat Admina (čisto zaradi motivacije)
urejenost foruma je zadovoljiva (glede na izkušnje ODLIČNA), toda lahko bi bilo boljše..
Npr: info za nove člane je prazno. za to mislim da bi bilo treba kej napisat..
kar je pa res omembe in pohvale vredno je Admonov pogum! Je PRVI ki je dal temo da ga lahko skurcamo. in to kaže da je pripravljen sprejeti kakršno koli kritiko!!
PUC!PUC!PUC! | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Sob 21 Mar 2009 - 22:54 | |
| kaj dobite če križate hobotnico pa črnca? | |
|
| |
Čedo Član AK-kanja
Število prispevkov : 448 Join date : 21/02/2009 Kraj : Ljubljana-Črnuče
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Ned 22 Mar 2009 - 0:13 | |
| Ne vem, sam ful dobr obira bombaž. | |
|
| |
Mikki Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Ned 22 Mar 2009 - 23:49 | |
| en predlog..
če kdo pozna, vidi, najde na netu kako kombinacijo iz borilnih veščin, al pa kako taktično potezo, naj si jo dorbr zapomne in seveda deli z ostalimi člani kluba...
možgančke napet, izmislt si kako dobro pa da bomo res najboljši.. ne pa da bomo samo glumili neke CAREVE | |
|
| |
Čedo Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Tor 24 Mar 2009 - 19:25 | |
| Shoutbox zgleda kul, sam je nepovezan z našo stranjo pa se morš pol tko posebi prjavljat, pa s prejšnjim ni blo nč narobe.
Pa če bi se dal player urihtat, da se ne zaganja sam, k pol se vsakič k se stran osveži ustav muzka, pa še enkrat zažene. | |
|
| |
Mikki Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Tor 24 Mar 2009 - 23:48 | |
| men se zdi da je player dost boljši kt je bil.
da mi pa ne prekinja predvajanja si pa pomagam z zavihki. en zavihek mam prvo stran foruma ki mi predvaja, za listanje mam pa odprte zavihke..
PUC!PUC!PUC! | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Tor 24 Mar 2009 - 23:50 | |
| Kako vam je všeč izbor glasbe ????? A ma kdo kako željo, če ne bom narodno začeu predvajat, pa čiha mi je oblubu da ga bomo na harmonko posnel, Autoplay izklučen, še dodatna šundrkišta vgrajena, mplayer pomanjšan ...,
Uživajte v pregledovanju ,
čuvite se da vaš ne doseže magična roka vašega Admina! | |
|
| |
Mikki Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 26 Mar 2009 - 0:14 | |
| jst mam sam en qweščn?? zakaj rabmo 2 ChatBox-a... jst mislm da bi bla čist dost taka mala šundr kišta kokr je ta AirsoftBox.. Puno Vam Hvala! Elvis Z Balkana | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 26 Mar 2009 - 17:58 | |
| mal sprobavam podpise, zgleda da deluje | |
|
| |
Mikki Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 26 Mar 2009 - 23:25 | |
| | |
|
| |
Čedo Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Pet 10 Apr 2009 - 23:23 | |
| Dej še muzike na playlist. | |
|
| |
timmmy Član AK-kanja
Število prispevkov : 49 Join date : 24/06/2009 Age : 40 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 25 Jun 2009 - 0:08 | |
| ziujo... mogoce manjka tema kjer se loh folk predstavi... recmo novi, tko k jst, al pa tut obstojeci, kdo so, kaj majo kej od opreme, pa tko... btw, sm timotej, iz ljubljane.... biusi sosed od mikija, pa kolega od borisa.... baje da grem jutr na prvi fajt, pol bomo pa videl kok mi bo usec... se beremo... lp, timmmy.... | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 25 Jun 2009 - 1:08 | |
| Pozdravljen na našemu forumu (ni še dokončan se moram usest en dan pa ga uredit mal) za jutri smo zmenjeni! če te karkoli zanima piši! | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 25 Jun 2009 - 17:48 | |
| | |
|
| |
Čedo Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 25 Jun 2009 - 17:55 | |
| Bom pa pol napisu k boš offline | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 2 Jul 2009 - 15:32 | |
| Pišite kaj je še treba pošlihtat na forumu pa predlagajte kej!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
timmmy Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Čet 2 Jul 2009 - 23:29 | |
| | |
|
| |
Čedo Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Tor 7 Jul 2009 - 22:36 | |
| Borko podvojil nekatere podforume. Zakaj? | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Tor 7 Jul 2009 - 23:29 | |
| bare with me foruma nočem odklepat pa zaklepat ko ga rihtam zato nastajajo napake | |
|
| |
timmmy Član AK-kanja
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) Pet 10 Jul 2009 - 14:39 | |
| najdu eno napako...
k gres urejat profil, pa gres na nastavitve, par stvari podvojenih... naprimer za prejemanje obvestil o odgovoru na temo mas u slovenscini, pol pa se u anglescini.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) | |
| |
|
| |
| Če ma kdo željo napisat kake predloge al pa me mal popravt!(tud pohvalit) | |
|